Tërbim në parkun “Maqedoni” – stola të grisura të shpërndara në gjelbërim

Mbrëmë në Parku "Maqedonia"., e vendosur përgjatë bulevardit Metropolitan Teodosij Gologanov, një tërbim i vërtetë ndodhi në pajisjet urbane - ku fjalë për fjalë stolat u shqyen nga shtrati i tyre dhe lihet me kokë poshtë në gjeth.

Aude NP "parqe dhe gjelbërim" dënojnë ashpër vandalizmin që ndodhi në park.

Stola të dëmtuara, të thyera dhe të shkulura, të shpërndara në gjelbërimin e parkut “Maqedonia”, është imazhi që ekipet tona kanë gjetur në park mëngjesin e sotëm. Fatkeqësisht, pamjet e tilla të pajisjeve të shkatërruara të parkut janë një dukuri gjithnjë e më e zakonshme në qytet. Ne dënojmë një shkatërrim të tillë vandalist të pajisjeve urbane të vendosura në gjelbërim dhe apelojmë që të mbahet si një e mirë publike e përgjithshme për të gjithë vizitorët - thonë nga NP "Parqet dhe Gjelbërimi".

 

Video e ditës