KSHZ: Pjesëmarrja deri në orën 13:25,48 është XNUMX për qind

Raundi i Parë i Zgjedhjeve Presidenciale/ Foto: “Sloboden Pechat”, Slobodan Gjuriq

Pjesëmarrja në shtatë vendvotime ku mbahet rivotimi për zgjedhjet parlamentare sot deri në orën 13:25,48 është XNUMX për qind, njoftoi Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve.

Nga gjithsej 4.514 votues të regjistruar, votuan 1150. Krahasuar me votimin e 8 majit, ky rivotim tregon një rritje të pjesëmarrjes me 3,71 për qind në këto qendra votimi.

Pjesëmarrja më e madhe ka qenë në vendvotimin në Zhelinë, ku kanë votuar 325 votues, ndërsa më të ulët në vendvotimin 1194 në Krushevë, ku deri në orën 13:47 kanë votuar 15,77 votues ose XNUMX për qind.

- Në IM 2101 në Zhelinë kanë votuar 325 zgjedhës ose 32,73 për qind. Në IM 1194 në Krushevë kanë votuar 151 votues, pra 32,20 për qind. Në IM 1202 në Krushevë kanë votuar 47 votues, gjegjësisht 15,77 për qind. Në IM 1272 në Ohër kanë votuar 185 votues, përkatësisht 26.02 për qind. Në IM 1470 në Dollneni kanë votuar 117 votues, gjegjësisht 17,78 për qind. Në IM 1470/1 në Dollneni kanë votuar 100 votues, gjegjësisht 15,82 për qind. Në IM 1844 në Strugë kanë votuar 225 votues, përkatësisht 29,88 për qind, thuhet në njoftimin e KSHZ-së.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës