Në “D Festival” u ndaluan nëntë persona për posedim droge

Policia / Foto: MPB

Në periudhën prej 20.30:03.07.2022 të datës 02.30 deri në ora 04.07.2022:18 të datës 19, gjatë një manifestimi muzikor në Star Dojran, zyrtarë policorë nga Sektori i Punëve të Brendshme Strumicë, në koordinim me zyrtarët policorë nga Departamenti për trafikim të paligjshëm të drogave, armëve dhe substancave të rrezikshme në MPB dhe Njësiti për tregti të paligjshme me drogë, armë dhe substanca të rrezikshme në MPB-në Shkup kanë kryer kontroll dhe kanë ndaluar K.A.(26) dhe A.M. (27), të dy nga Shkupi, M.C.(22) dhe D.P.(22), të dy nga Kumanova, G.P.(21) nga Prilepi, N.M.(19) nga Ohri, T.S.(20) nga Vallandova, D.A.(XNUMX) nga fshati. të Nikoliqit, komuna e Dojranit dhe I.K.(XNUMX) nga fshati Illovicë, Strumicë, pasi në posedim të tyre janë gjetur disa lloje të drogave.

Personat janë ndaluar në komisariat dhe pas dokumentimit të plotë të rasteve ndaj tyre do të bëhen parashtresat përkatëse.

Video e ditës