Detaje që mund të mos i keni ditur më parë: Si funksionon ushqimi me liposuction?

Foto: Promo

Terapia dietike me liposuksion është një proces natyral i shndërrimit metabolik të yndyrës në energji, dhe rezultatet janë magjepsëse. Në vetëm dy javë, për aq kohë sa zgjat një protokoll, ju mund të humbni 7-10% të peshës fillestare trupore.

Keni provuar dieta të ndryshme, por rezultati ishte gjithmonë uria dhe shtimi në peshë. Megjithatë, sot ju prezantojmë një metodë revolucionare për humbje peshe të quajtur Liposuksioni Jo-Invaziv ose Dietë Liposuksioni, e cila funksionon në parimin e “Të detyrosh trupin të ushqehet me rezervat e veta të yndyrës” dhe pa efektin yo-yo.

Sekreti është në aftësinë e trupit për të përdorur burime të ndryshme të energjisë, duke përfshirë yndyrën e tij. E thënë thjesht, është procesi i kundërt i shtimit të peshës. Shtimi në peshë është krijimi i yndyrës, ndërsa ushqimi me liposuksion është përdorimi i tij.

Është një proces natyral i konvertimit metabolik të yndyrës në energji dhe rezultatet janë magjepsëse. Në vetëm dy javë, për aq kohë sa zgjat një protokoll, ju mund të humbni 7-10% të peshës fillestare trupore.

Nuk ka rënie të energjisë, nuk ka rënie të sheqerit, ndjesia e urisë zvogëlohet, dhe rezultatet e para i shihni pas 24 orësh, gjë që jep motivim shtesë. Veçanërisht duhet theksuar se ushqimi me liposuksion jep efekte të dukshme në formësimin e trupit, uljen e volumit në zonat kritike, për këtë arsye quhet “liposuction”, për shkak të këtij transformimi estetik. Kjo është arsyeja pse ajo është një dietë terapi shumë e popullarizuar në mesin e grave.

Terapia dietike bazohet në një protokoll dietik dyjavor, i cili është i balancuar energjikisht dhe ushqyesisht sipas udhëzimeve dhe rekomandimeve të EFSA (Agjencia Evropiane e Sigurisë Ushqimore). Gjatë ditës ushqeheni me yndyrën tuaj, me ndihmën e suplementeve ushqimore, ndërsa në mbrëmje keni një darkë të këndshme me mish, peshk dhe perime të ndryshme.

Aminoacidet natyrale dhe fibrat dietike nga bima konjac glucomannan përdoren si një ndihmë për humbje peshe me efekte të vërtetuara klinikisht (e miratuar nga EFSA).

Ky trajtim është plotësisht i sigurt për shëndetin. Ai plotëson të gjitha rekomandimet dhe standardet e Këshillit të Produkteve Dietike dhe të Ushqyerjes. Produktet dobësuese prodhohen sipas standardeve të larta farmakologjike në Gjermani, ku fabrika jonë është anëtare e Shoqatës Ndërkombëtare për Kërkime Ushqimore.

Metoda ka vite që zbatohet me sukses në të gjithë botën dhe i është nënshtruar kontrolleve dhe analizave të rrepta. Dhe përvojat e përdoruesve janë gjithashtu shumë pozitive.

Ajo që është e rëndësishme të theksohet është se ne ndjekim çdo klient gjatë procesit të humbjes së peshës dhe ofrojmë mbështetje teknike dhe morale, udhëzime për një dietë korrekte dhe të ekuilibruar gjatë gjithë jetës.

Protokolli është aq i thjeshtë sa mund ta porosisni edhe në shtëpi dhe të konsultoheni me telefon ose nëpërmjet Facebook. Mjafton të dërgoni një mesazh privat në Facebook ose telefononi qendrën "Lipo diet" të "International Health" Maqedoni.

Programoni konsultën tuaj falas në qendrën "Lipo diet" të "International Health" Maqedoni (në rrugën "Dimitrie Chupovski" nr. 22) ose telefononi në 02 3151714 dhe 070 535033.

 

Video e ditës