Pa energji elektrike nesër do të jenë pjesë të Sopishtës, Kisela Vodës dhe Karposhit

Nuk ka energji elektrike
Energji elektrike / Foto: MPB

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin shpërndarës, nesër do të mbeten pa energji elektrike një pjesë e komunave Sopishtë, Kisella Vodë dhe Karposh.

Siç informojnë nga Qendra Rajonale për Menaxhimin e Krizave të Shkupit, nesër nga ora 8.00:12.00 deri në ora 09:00 pa rrymë do të jenë shfrytëzuesit nga fshati Govrlevë i Komunës së Sopishtës, nga ora 13:00 deri në 22:9.00. përdoruesit nga rr. "Hristo Tatarçev" filial - 15.00 në Komunën Kisella Vodë dhe nga ora XNUMX:XNUMX deri në XNUMX:XNUMX shfrytëzuesit nga rruga "Lerinska" dhe "Lovçenska" në Komunën Karposh.

Video e ditës