Pa ujë nesër një pjesë të Butelit dhe Shuto Orizarit dhe pa rrymë pjesë të Aerodromit, Kisella Vodës dhe Gjorçe Petrovit.

Uji / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Pa ujë nesër do të jenë shfrytëzuesit në pjesë të komunës Butel dhe Shuto Orizarë, ndërsa pa rrymë do të jenë edhe pjesë të Aerodromit, Kisella Vodës dhe Gjorçe Petrovit, njoftoi RCUK-Shkup pas njoftimit nga JP Vodovod dhe Kanalizim dhe EVN Maqedoni SHA.

Përdoruesit do të mbeten pa ujë nga ora 10:75 në një pjesë të fshatit Lubanci të komunës së Butelit. Shkak i ndërprerjes së ujësjellësit është bërë bllokimi i një rrjeti të vjetër F-7 mm në rr. XNUMX bb (deri tek ura) ne fshat dhe do te zgjase deri ne riparimin e defektit.

Ndërprerje të furnizimit me ujë nga ora 9:2 do të kenë shfrytëzuesit e rrugëve “Iljo Vojvoda” dhe një pjesë e “Butelski Venec” në komunën e Shuto Orizarit. Shkak i ndërprerjes së ujësjellësit është bërë riparimi i një defekti rrugor F-300” dhe F-XNUMX mm në rrugën “Guadalajara” bb (te rezervuari i Shuto Orizarit) dhe do të zgjasë deri në riparimin e defektit. përfunduar.

Përdoruesit do të mbeten pa energji elektrike nesër nga ora 8:15 deri në orën 08:25 në një pjesë të ul. “Blagoja Muçeto” në komunën e Aerodromit, nga ora 15:22 deri në ora 9, pjesë e rr. “Hristo Tatarçev” nr. 14 në komunën Kisella Vodë, dhe nga ora XNUMX deri në XNUMX në një pjesë të fshatit. Volkovë afër kishës në komunën e Gjorçe Petrovit

Video e ditës