“Delije” e revoltuar pas ardhjes së Raduljicës në Cërvena Zvezda: Tani dhe kurrë më

Marka EPA-EFE / KIMMO

Tifozët e Crvena zvezda nuk janë të kënaqur që ish-lojtari i Partizanit është bardhekuq. Ata janë të bindur se një situatë e ngjashme nuk duhet të përsëritet

Grupi i tifozëve “Delije Sever” njoftoi pas ardhjes së Miroslav Raduljica në KK Crvena zvezda. Problemi është se Raduljica ka luajtur për Partizanin.

Ky tifozeri është tërësisht kundër ardhjes në Zvezda të futbollistëve që më parë kanë luajtur për seniorët e Patizanit dhe për sportet e tjera është më tolerant në raste të tilla.

Por ardhja e Raduljicës duket se ua ka shtrënguar kriteret edhe në basketboll.

- Kemi biseduar me drejtuesit e klubit dhe jemi marrë vesh që nuk do të kemi problem me ardhjen e Raduljicës, por kemi kërkuar që rregulli nga futbolli të bëhet rregull edhe për basketbollin. Është lidhur një marrëveshje dhe në të ardhmen lojtarët që kanë luajtur për skuadrën seniore të Partizanit nuk do të sillen në klubin tonë (kjo vlen për lojtarët vendas që mund ta kuptojnë rivalitetin tonë. Dhe për të huajt potencialë do të shqyrtojmë rast pas- bazë rasti) – thuhet në një pjesë të njoftimit të “Deliye”.

Fjala vjen, Raduljica vjen nga FMP, dhe ka kaluar vetëm një sezon te Partizani (2011-2012). Problemi mund të jetë se në vitin 2011 qendra bëri një deklaratë të ashpër për Zvezdën.

Video e ditës