Një delegacion nga Zyra e Presidentit bëri homazhe për tetë rezervistët e ushtrisë që vdiqën pranë Ljubotenski Bachila

Foto: Kabineti i Presidentit Stevo Pendarovski

Delegacion nga Zyra e Presidentit Stevo Pendarovski me rastin e 21 vjetorit të vdekjes së tetë rezervistëve të ushtrisë në afërsi të Lubotenski Baçilës, sot ka vendosur lule para memorialeve në komunën e Gjorçe Petrovit dhe në Volkovë, para memorialit në fshatin Lubanci dhe në Kazerma “Ilinden” në Shkup.

Në delegacion, siç njoftojnë nga Zyra e Presidentit, ishte edhe një kolonel Biljana Blazheska, ndihmës i presidentit dhe Valentin Dinevski, këshilltar special për sigurinë.

Video e ditës