Një pjesë e komunës së Petrovecit sot është pa energji elektrike

foto elektrik mia

Disa shfrytëzues nga Sredno Konjari, Gorno Konjari dhe fshati Divlje i komunës së Petrovecit sot do të mbeten pa energji elektrike nga ora 9:00 deri në 15:00.

Siç informon RCUK-Shkup, ndërprerjet janë për shkak të ndërhyrjeve të planifikuara teknike në sistemin elektroenergjetik në Shkup.

Video e ditës