Një pjesë e komunës së Gjorçe Petrovit pa energji elektrike

Nuk ka energji elektrike
Energji elektrike / Foto: MPB

Pa energji elektrike nesër nga ora 09:00 deri në 13:00 do të jenë pa rrymë përdoruesit nga një pjesë e rrugëve “Aleksandar Makedonski”, “Kadinjaça” dhe “Andreja Paparadishki” në Komunën e Gjorçe Petrovit.

Siç informojnë nga Qendra Rajonale për Menaxhimin e Krizave të Qytetit të Shkupit, ndërprerja është për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin shpërndarës të energjisë elektrike.

Video e ditës