Deklaratë për bashkëpunimin e përbashkët të partive të gjelbra nga Ballkani Perëndimor

Kjo nismë, siç njofton partia, ka nisur një vit më parë në kuadër të Rrjetit Ballkanik të Gjelbër dhe është autentike, pra e ka origjinën nga vetë partitë e gjelbra nga i gjithë rajoni dhe është shumë ndryshe nga ajo që haset shpesh në vendet e Ballkani Perëndimor, i cili është përfaqësues ndërkombëtar që do të vijë dhe do të tregojë se duhet të bashkëpunojnë së bashku.

- Temat për të cilat do të punojmë së bashku në të ardhmen janë ato tema të gjelbra, mbrojtja e mjedisit dhe klimës, promovimi i të drejtave të njeriut, drejtësia sociale, lufta kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, sundimi i ligjit dhe, natyrisht, proceset integruese evropiane të vendeve të Ballkanit Perëndimor, shkruhet në njoftimin e partisë.

DOM shton se kjo është për qëllime të përbashkëta, sepse ndotja e ujit dhe e ajrit nuk njohin kufij, ashtu si korrupsioni dhe krimi i organizuar nuk njohin kufij.

“Prandaj lufta kundër korrupsionit, mbrojtja e mjedisit, e burimeve tona të bukura natyrore duhet të jetë e përbashkët sepse do të jetë efektive dhe do të sigurojë stabilitet të vërtetë, siguri dhe prosperitet dhe jetë cilësore për qytetarët e Ballkanit Perëndimor, thotë Dhoma e përfaqësuesit.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës