Dan-Qu me shtatë medalje në turneun ndërkombëtar jiu-jitsu Budva Open

Rezultatet kryesore të klubit dan-kyu jiu-jitsu në Budva, Mali i Zi / Foto: facebook.com/dankjuklubzaboreckivestini

Klubi maqedonas i arteve marciale "Dan-Q" informoi publikun se janë arritur rezultate të larta turneu ndërkombëtar "BUDVA OPEN 2022" në jiu-jitsu.

Në këtë turne “Dan-Q” arriti të fitojë në total shtatë medalje, tre prej të cilave të arta.

Marko Çakonçevski, Ina Çakonçevska dhe Antonio Stojçeski fituan medaljen e artë.

Më pas Marija Trenevska dhe Ljupka Ognjanovska fituan medalje të argjendta, ndërsa Jakim Kolevski dhe Zoran Kolevski me medalje bronzi.

Klubi Budva Jiu-Jitsu, pas një pauze dy vjeçare për shkak të pandemisë së koronavirusit, po vazhdon me organizimin e tij tradicional, këtë herë Kupën e shtatë Evropiane Budva Open, e quajtur Budva Open 2022, organizuar në Qendrën Sportive Mesdhetare në Budva, Mali i Zi. .

Aplikuan klube nga ish-republikat jugosllave, si dhe klube nga vende të tjera evropiane.

Video e ditës