CUK: Nuk ka zjarre aktive deri tani

Kamion zjarrfikës / Foto: MPB

Qendra për Menaxhimin e Krizave (QKK) tha se deri në orën 19:XNUMX të mbrëmjes së sotme nuk ka pasur zjarre aktive.

Zjarri në fshatin Vapila dhe Sirula të Ohrit është lokalizuar në orën 14:50.

QKM bën të ditur se janë shuar edhe tre zjarre të tjera.

“Zjarret janë shuar në fshatin Sopot të Kumanovës, ku është djegur një pyll. Nga ora 16.00:19.00 deri në orën 10:25 ka ndërhyrë një automjet dhe pesë zjarrfikës. Zjarri që ka filluar në ora 11:10 në pikën e karburantit Detoil në Kumanovë, ku digjej bar i thatë, është shuar në orën 14:40 me një automjet dhe katër zjarrfikës. Zjarri në fshatin Kumanovë Shupli Kamen, ku digjej bar i thatë, është shuar në ora XNUMX:XNUMX me një automjet dhe katër zjarrfikës”, thuhet në QKM.

Video e ditës