• Financat tuaja - Kategoria e sponsorizuar

Hulk Eco - zgjimi i vetëdijes eko

Ky muaj është në shenjë të eko-aktiviteteve që Halkbank AD Shkup promovon përmes aplikimit të tij https://halkeco.mk/. Përveç të qenit pjesëmarrës aktiv në përmirësimin e aktiviteteve tuaja personale, ju gjithashtu mund të jeni përgjegjës shoqërisht dhe të inkurajoni të tjerët të ndjekin shembullin tuaj. Kështu, më 8 shtator, 233 çiklistë…

Hulk Eco - zgjimi i vetëdijes eko Lexo më shumë »

Dëshirat e fëmijëve janë për përmbushje, e ardhmja është për planifikim

Dëshirat e fëmijëve janë për realizim, dhe kujdesi prindëror nënkupton një investim për realizimin e atyre dëshirave në të ardhmen. Viti shkollor tashmë ka filluar, dhe kjo do të thotë nevoja të reja, veshje, këpucë, libra dhe pajisje shkollore, shumë sfida të reja, njohuri, plane dhe dëshira ... Dhe e gjithë kjo çon në një element të rëndësishëm të jetës së fëmijëve - krijimin ...

Dëshirat e fëmijëve janë për përmbushje, e ardhmja është për planifikim Lexo më shumë »

Timeshtë koha për një shtëpi të re - është koha për më shumë gëzim

Me fillimin e pandemisë, mënyra moderne e jetës ka pësuar ndryshime të rëndësishme. Por kjo nuk do të thotë se jeta ndalet - përkundrazi, ajo ka mënyrat e veta për të transformuar me sukses zakonet, idetë, planet ... Dhe ato realizohen. Edhe pse lëvizjet e këtyre ndryshimeve janë brenda pritshmërive, pasiguria dhe rreziqet nga rrjedha e mëtejshme e pandemisë…

Timeshtë koha për një shtëpi të re - është koha për më shumë gëzim Lexo më shumë »

Vazhdoni me kohën dhe paratë tuaja, shijoni më shumë nga ato që janë tuajat

Njerëzit kanë mënyra të ndryshme për t'u çlodhur dhe kaluar kohën e tyre të lirë. Ka nga ata që janë vazhdimisht në lëvizje, duke luajtur sporte, vrapim të shpejtë, kanë përgjegjësi të panumërta kudo dhe për ta koha është e çmuar. Të gjithë ata me një ritëm dinamik të jetës kanë nevojë për një organizim të qëndrueshëm të aktiviteteve të përditshme, por edhe një pajisje shtesë dhe planifikues të dobishëm

Vazhdoni me kohën dhe paratë tuaja, shijoni më shumë nga ato që janë tuajat Lexo më shumë »

Dëshirat na lëvizin - një mundësi e re për qëllime më të lehta

Sa dëshira kanë mbetur të parealizuara gjatë vitit të kaluar, vitit e gjysmë? Inevshtë e pashmangshme të përmendet pandemia, si një faktor kryesor në qetësimin e disa prej nevojave tona, mundësitë e udhëtimit, lirinë e kufizuar të lëvizjes dhe vizitën në vendet e preferuara. Por, pavarësisht nga të gjitha rrethanat, jeta jonë gjithmonë ka një rrjedhë. Dhe nevojat tona janë të pranishme dhe

Dëshirat na lëvizin - një mundësi e re për qëllime më të lehta Lexo më shumë »

Përvojat e përdoruesve në tregtinë elektronike

Bota në të cilën jetojmë po ndryshon vazhdimisht dhe po merr drejtime të reja përmes të cilave funksionon dixhitalisht. Distanca midis industrisë së konsumatorit dhe klientit përfundimtar tashmë është duke u ngushtuar. Shumë shërbime funksionojnë tashmë në distancë dhe pa ndonjë kontakt fizik fare. Një pjesë e këtij ndryshimi është për shkak të kushteve pandemike, por edhe nevojës për më të shpejtë dhe më të thjeshtë

Përvojat e përdoruesve në tregtinë elektronike Lexo më shumë »

Depozitë Online - Klikoni dhe Kurseni!

Sa herë keni menduar për mënyrën më të shpejtë për të kryer një detyrë shtëpie pa qenë fizikisht i pranishëm ku mund të bëni gjithçka nga distanca? Renditja e luleve për një ditëlindje, porositja e pica për një mbrëmje të shtunën, porosia në rregull për shtëpinë ... Të gjitha këto gjëra shkojnë normalisht kur mund të paguani për to…

Depozitë Online - Klikoni dhe Kurseni! Lexo më shumë »

Thjeshtoni zakonet tuaja

Sa herë e keni gjetur veten në një situatë ku keni harruar portofolin tuaj, e keni lënë në një makinë ose keni shpikur për ta marrë atë dhe keni shkuar për të bërë pazar? Ne jemi njerëz, momente të tilla ndodhin. Por kjo nuk do të thotë që duhet të shqetësoheni për gjetjen e mënyrave për të thjeshtuar ato situata. Përveç…

Thjeshtoni zakonet tuaja Lexo më shumë »