Njësitë doganore në Shkup nuk do të punojnë të enjten, ndërsa të mërkurën vetëm deri në mesditë

Dogana / Foto: Free Press - Dragan Mitreski

Sipas konkluzionit të Qeverisë, dhe me rastin e takimit të tridhjetë ministër të OSBE-së, orari i punës për të gjithë të punësuarit në administratën shtetërore dhe publike në Shkup më 29 nëntor (e mërkurë) duhet të përfundojë në ora 12:30 dhe XNUMX nëntor. Të enjten) duhet të jetë ditë jo pune për të gjithë të punësuarit në administratën shtetërore dhe publike, Drejtoria doganore e Maqedonisë njoftoi se kjo do të vlejë edhe për njësitë doganore në Shkup.

- Si përjashtim dhe pas njoftimit paraprak në rast nevoje për zhdoganim urgjent dhe të menjëhershëm të mallrave që prishen, mallrave me origjinë bujqësore ose shtazore, si dhe për mallrat e nevojshme për procesin e prodhimit dhe për substancat përgjithësisht të rrezikshme dhe lehtësisht të ndezshme, në Degët e mësipërme do të organizohen ekipe doganore për zhdoganimin e importit. U kujtojmë operatorëve ekonomikë dhe përfaqësuesve doganorë se në përputhje me përcaktimet e nenit 146 paragrafi 1 pika b të Dekretit për zbatimin e ligjit doganor dhe pikës 15 të udhëzimeve për zbatimin e procedurës për zhdoganimin e importit, doganat e importit Deklarata në formë të mesazhit elektronik në procedurë të rregullt a mund të dorëzohet gjatë orarit të rregullt të punës në zyrën doganore ku do të kryhet zhdoganimi - thonë nga Dogana.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË