Burns: Shtetet e Bashkuara mirëpresin diskutimin e propozimit francez në vend

Kate Mary Burns
Kate Mary Burns / Foto: MPB

Shtetet e Bashkuara mirëpresin diskutimin në Maqedoninë e Veriut për propozimin e rishikuar për fillimin e negociatave, tha sonte ambasadorja amerikane në vend, Kate Marie Burns.

“SHBA mirëpret diskutimin në Maqedoninë e Veriut për propozimin e rishikuar të BE-së për fillimin e negociatave, duke e njohur rëndësinë e gjuhës dhe identitetit maqedonas”, thuhet në njoftimin e Burns, i cili është publikuar sonte në faqen e Facebook-ut të Ambasadës Amerikane.

“Ne e mbështesim të ardhmen e Maqedonisë së Veriut në BE për një kohë të gjatë dhe tani shohim një mënyrë për të ecur përpara, tha Brnz.

Video e ditës