Ndjekje në Shkup që do të hetohet: Djali i një zyrtari të MPB-së është ndjekur nga policia për “flasher”, ja çfarë zbuluan

Policia e kontrollit të radarit foto mia

Një dramë të vërtetë ka krijuar të premten djali i një zyrtari të MPB-së, i cili përdori në mënyrë të paligjshme flasher dhe u largua nga një patrullë policie që tentoi të ndalonte automjetin. Pasi arritën ta ndalonin, pas identifikimit, efektivët e policisë e lanë të ikte me pretendimin se ishte veturë zyrtare e Shërbimit të Çështjeve të Përgjithshme dhe të Përbashkëta, pavarësisht se ishte automjet privat. Telma duke deklaruar se Ministria e Brendshme është duke hetuar këtë rast.

Sipas Thelmës, bëhet fjalë për K.B., djalin e zv.ministrit në MPB nga radhët e BDI-së, të cilit Audi i errët me blica është vërejtur nga një patrullë policore në Çair duke lëvizur më shpejt se ajo e lejuar, pas së cilës ata. e kapi dhe i kërkoi të ndalonte.

Sipas rregulloreve ligjore, për arrestimin e djalit ekziston një material audio i regjistruar, pra radio komunikimi i policëve dhe shtabit të SVR Shkup, i cili do të përdorej si provë për incidentin.
Ndryshe, sipas njohurive të Thelmës, vetura e drejtuar nga djali i një zyrtari në MPB kishte vendosur ilegalisht flasher dhe ishte dhënë me qira si veturë sigurie për fabrikën e marihuanës.

Sipas televizionit, i njëjti mjet është gjobitur disa herë për kundërvajtje rrugore, madje një herë mjeti është ulur nga një merimangë kur ka qenë e parkuar në mënyrë të paligjshme.

Dhe këto pretendime janë duke u hetuar nga MPB, nga ku thonë se nëse konstatohet se sjellja e policisë është në kundërshtim me ligjin, punonjësit e policisë do të sanksionohen.

Video e ditës