Bono zbuloi se kishte një gjysmë vëlla që nuk e dinte se ekzistonte: Babai im e mbajti sekret

bono
Bono / Foto: EPA-EFE / FABIO FRUSTACI

Këngëtarja e grupit rock irlandez "U2", Bono, zbuloi se ka një gjysmë vëlla që nuk e dinte se ekzistonte prej dekadash, shkruan “BBC”.

"Unë kam një vëlla tjetër, të cilin e dua dhe e adhuroj, nuk e dija se e kisha," tha Bono për Desert Island Discs të BBC Radio 4. Këngëtari tha se mësoi për gjysmëvëllain e tij në vitin 2000.

Bono theksoi se nëna e tij Iris, e cila vdiq në vitin 1974, nuk e dinte që burri i saj kishte një fëmijë me një grua tjetër.

“Është një familje shumë e ngushtë dhe kuptova që babai im ka një miqësi të thellë me atë grua të bukur… Dhe më pas ata patën një fëmijë. "Dhe gjithçka u mbajt sekret," tha Bono, duke shtuar se kur e mori vesh, foli me babain e tij, Bob, para vdekjes së tij në 2001.

Ai e pyeti babanë e tij nëse e donte nënën e tij dhe ai i tha se e donte atë. Më pas këngëtari e pyeti "Epo, atëherë si mund të ndodhte kjo?!", dhe babai i tij u përgjigj: "Mundet".

Video e ditës