Bojan Jovanovski në sallën e operacionit për heqjen e stomakut, gjykata refuzoi kërkesën për pezullim të përkohshëm të dënimit me burg

Foto: Shtypi i Lirë / Dragan Mitreski

Mbi Bojan Jovanovski mëngjesin e sotëm në spitalin e qytetit në Shkup, ai është duke iu nënshtruar ndërhyrjes kirurgjikale për të hequr stomaku, ka konfirmuar për “Sloboden Pechat” avokati i Jovanovskit, Vladimir Tufegxhiq.

- Jovanovski sot në mëngjes është pranuar për operacion. Një ekip prej katër mjekësh do të kryejë operacionin me rrezikshmëri të lartë, siç e kanë theksuar vazhdimisht mjekët specialistë të terrenit në raportet e specialistëve të dorëzuara në gjykatë dhe autoritetin sanksionues. E gjithë kjo mund të shmangej sipas rekomandimeve të mjekëve specialistë nëse pacientit do t'i jepej mundësia të zbatonte regjimin e detyrueshëm dhe të rreptë shëndetësor që ishte i pamundur në kushtet penale dhe për ato arsye mjekët rekomandonin që vetëm me pezullim të përkohshëm të dënimi dhe në kushte shtëpie gjendja shëndetësore pacienti mund të rehabilitohet dhe operacioni që po ndodh sot mund të shmanget, thotë avokati Tufegdzic.

Ai ka shtuar për “Sloboden Pechat” se gjykata e ka refuzuar kërkesën për pezullim të përkohshëm të vuajtjes së dënimit në fillim të muajit mars.

MË SHUMË PËR KËTË TEMË:

 

Shëndeti i Boki 13 është përkeqësuar në mënyrë alarmante, ekipi ligjor thotë se ai iu nënshtrua një trajtimi çnjerëzor

Nëna e Bokit 13 me një letër mallëngjyese: Bojani nesër do të bëjë një operacion stomaku dhe duhet të mbajë përgjegjësi për përvojën, keqtrajtimin dhe torturën!

Boki 13 akuzon: Të konfiskuarit do të merren në pyetje nga katër vjet, garderoba ime e markës është zëvendësuar me një të rreme

Boki 13 fillon operacionin "Bumerang": Mbi një milion "bomba" do të merren në Prokurori

Boki 13 i shkroi sërish Ageler-it: Shpresoj se do ta shihni torturën që po më bëhet nga një sistem i tërë i organizuar

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës