Bochvarski: Nuk ka konflikt interesi në zgjedhjen e drejtorit të MEPSO

Foto: MIA

Bordi i Drejtorëve të MEPSO ka dhënë një propozim dhe ka votuar Kushtrim Ramadanin si drejtor të kompanisë. Me sa jam i informuar, ekipet juridike të Qeverisë kanë rishikuar mendimin e KSHPK-së dhe besoj se qëndrimi i Qeverisë është se nuk ka konflikt interesi në lidhje me emërimin e drejtorit të MEPSO, tha sot Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Blagoj Bochvaski.

-MEPSO ka Bordin e tij të Menaxhimit dhe Mbikëqyrjes. Bordi Mbikëqyrës, në përputhje me mundësitë ligjore, zgjedh Kryetarin e Bordit Drejtues dhe të gjitha organet dhe organet e tjera të ndërmarrjes. Bordi i Drejtorëve të MEPSO ka dhënë një propozim dhe ka votuar Kushtrim Ramadanin si drejtor të kompanisë. Sidoqoftë, ne do të monitorojmë situatën dhe do të shohim të gjitha argumentet dhe pyetjet që lindin dhe ne jemi në dispozicion për të diskutuar këtë temë. Unë mendoj se sipas të gjitha argumenteve ligjore që kam dëgjuar deri më tani, por edhe Qeverisë se nuk ka konflikt interesi, tha Bochvarski në përgjigje të një pyetje që shënon krijimin e një linje ajrore të re direkte midis Shkupit dhe Kievit.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës