Bitici: Mbështet çdo vendim që respekton identitetin dhe gjuhën e shokëve, miqve dhe bashkëqytetarëve të mi

Fatmir Bitiqi, Zëvendëskryeministër për Çështje Ekonomike / Brifing i mëngjesit
Fatmir Bitiqi, Zëvendëskryeministër për Çështje Ekonomike / Brifing i mëngjesit

I ndjek me shumë vëmendje komentet dhe reagimet e të gjithë publikut në lidhje me zhvillimin aktual të ngjarjeve që kanë të bëjnë me fillimin e negociatave për anëtarësim në BE, njoftoi në Facebook Fatmir Bitici, zëvendëskryeministër i ngarkuar për çështjet ekonomike, koordinimin e departamenteve ekonomike. profili.

- Unë personalisht e kam ndjerë se si është që dikush të mohojë identitetin, gjuhën dhe ekzistencën, prandaj e di qartë se sa është kjo kundër të gjitha vlerave për të cilat unë qëndroj dhe punoj. Këto janë vija të kuqe që ne do t'i mbrojmë me sukses! Së bashku do të gjejmë një zgjidhje që do të sigurojë të ardhmen tonë të dëshiruar evropiane, por në të njëjtën kohë do të mbrojë dinjitetin e vendit dhe popullit tonë. Do të mbështes çdo vendim që respekton identitetin dhe gjuhën e shokëve, miqve dhe bashkëqytetarëve të mi dhe për të cilin ata nuk do të kenë asnjë rezervë. Prandaj i ftoj aktivisht të përfshihen në procesin e konsultimit dhe të shprehin qartë qëndrimin e tyre! Ne duhet të ndërtojmë zgjidhje me solidaritet dhe ndjeshmëri të ndërsjellë - nuk ka rrugë tjetër! Do t’ia dalim!”, ka shkruar zëvendëskryeministri Bitiqi.

Video e ditës