Vazhdoni me kohën dhe paratë tuaja, shijoni më shumë nga ato që janë tuajat

Foto: Profimedia

Njerëzit kanë mënyra të ndryshme për t'u çlodhur dhe kaluar kohën e tyre të lirë. Ka nga ata që janë vazhdimisht në lëvizje, duke luajtur sporte, vrapim të shpejtë, kanë përgjegjësi të panumërta kudo dhe për ta koha është e çmuar. Të gjithë ata me një ritëm dinamik jetësor kanë nevojë për një organizim të qëndrueshëm të aktiviteteve të përditshme, por gjithashtu një pajisje shtesë dhe planifikues të dobishëm që do t'i lejojë ata të ruajnë të gjithë informacionin e nevojshëm dhe do t'i lejojë ata të kryejnë me lehtësi dhe shpejt detyrat shoqëruese gjatë lëvizjes.

Vegla pa të cilën një individ modern me një mënyrë jetese dinamike nuk mund ta imagjinojë jetën e përditshme është ora.

Përveç shfaqjes së kohës, nivelit të aktivitetit fizik, nivelit të hidratimit, bisedave dhe kujtesave të vazhdueshme, me Garmin Clock dhe Halkbank ju mund të dixhitalizoni kartat tuaja Mastercard dhe të bëni pagesa nga kudo, në çdo kohë.

Për këta njerëz, koha e kaluar për të paguar faturat dhe kostot e funksionimit është me të vërtetë e rëndësishme, kështu që për ta opsioni i përdorimit të një ore pagese ose GarminPay është i përsosur.
Nëse e gjeni veten në llojin e mësipërm të njerëzve, atëherë për ju përdorimi i GarminPay është një mundësi e përsosur, e cila lehtëson dhe shpejton pagesën e faturave dhe shpenzimeve korente.

Çfarë është ky shërbim dhe çfarë është ai Garmin Pay?

Garmin Pay është një mundësi e re dhe një zgjidhje moderne për pagesa pa kontakt, kudo që të jeni. Me këtë opsion, ju do të jeni në gjendje të paguani faturat tuaja shpejt dhe lehtë, madje edhe gjatë aktiviteteve tuaja rutinë. Pavarësisht nëse jeni në një park kafshësh shtëpiake, po pini kafe në mëngjes me të dashurit tuaj ose po shkoni për në punë, nuk keni nevojë për një portofol me Garmin. kjo orë inteligjente funksionon si një kartë pagese me një prekje të vetme në pajisjen e pagesës. dhe absolutisht nuk keni nevojë të mbani para.
Kushtet për përdorimin e këtij shërbimi janë shumë të volitshme dhe të thjeshta - gjithçka që duhet të bëni është të dixhitalizoni kartelën tuaj Mastercard të lëshuar nga Halkbank AD Shkup, përmes aplikacionit Garmin Connect dhe kështu të aktivizoni Garmin Pay.

Përdoruesi i kartës së pagesës Halkbank AD shkarkon aplikacionin celular Garmin Connect nga Dyqani Google Play në një pajisje celulare me sistemin operativ Android ose nga App Store për sistemin operativ iOS. Ju mund të kontrolloni të dy opsionet në lidhjet përkatëse dhe të shkarkoni aplikacionin sot.

Vazhdoni me kohën dhe paratë tuaja, shijoni më shumë nga ato që janë tuajat!

Video e ditës