Verë e sigurt: 144 sanksione për shpejtësi në autostradën Kumanovë – Shkup – Veles

Policia e trafikut kontrollon automjetet / Foto: “Shtypi i Lirë” – Dragan Mitreski

Njësia mobile për siguri në komunikacionin rrugor sot ka kryer kontroll të intensifikuar aksionar në magjistralen Kumanovë – Shkup – Veles për sanksionimin e automjeteve që lëvizin me shpejtësi më të madhe se shpejtësia e lejuar, me ç’rast janë sanksionuar 144 vozitës. Prej tyre, 20 automjete kanë lëvizur me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar dhe gjashtë automjete me shpejtësi edhe më shumë se 70 kilometra në orë.

Kontrollet e intensifikuara të veprimit vazhdojnë në ditët në vijim.

“Apelojmë tek të gjithë përdoruesit e rrugës që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e qarkullimit rrugor dhe bashkërisht të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, njofton MPB.

Video e ditës