Pa rrymë nesër pjesë të Gjorçe Petrovit, Sopishtës dhe Studeniçanit

Nuk ka energji elektrike
Energji elektrike / Foto: MPB

Për shkak të ndërhyrjeve të planifikuara teknike në sistemin e shpërndarjes së energjisë elektrike, nesër do të mbeten pa rrymë pjesë të Gjorçe Petrovit, Sopishtës dhe Studeniçanit.

Nga ora 9:14 deri në orën 10.30:14 disa pjesë të rrugës do të jenë pa energji elektrike. “Hristo Batandjiev”, “Manifesti i Majit”, “Josif Kovaçev”, dhe nga ora XNUMX deri në XNUMX:XNUMX një pjesë e Novo Sellës prapa pikës së benzinës Petrol Oil në komunën e Gjorçe Petrovit.

Nga ora 8:13 deri në ora 9:12 nuk do të ketë rrymë vendbanimi Sopishtë, vendi i quajtur Osojnica në komunën e Sopishtës, ndërsa nga ora XNUMX deri në ora XNUMX do të ketë disa nga shfrytëzuesit në ul. Isaiah Maxhovski në komunën e Gjorçe Petrov.

Nga ora 9:14 deri në orën 2:XNUMX do të mbetet pa energji elektrike një pjesë e fshatit Gorno Koliçan, përkatësisht rruga XNUMX në Studeniçan.

Burimi: MIA

Video e ditës