Pa energji elektrike nesër pjesët e Aerodromit, Sopishtës dhe Karposhit

Nuk ka energji elektrike
Energji elektrike / Foto: MPB

Qendra Rajonale për Menaxhimin e Krizave – Shkup njoftoi se nesër do të mbeten pa rrymë disa pjesë të komunave Aerodrom, Sopishtë dhe Karposh.

Sipas EVN, nga ora 9.00:12.00 deri në ora 10:9.00, përdoruesit nga rruga "Simeon Kavrakirov" nr. 15.00 në Aeroport, nga ora 14:9.00 deri në 13.00:XNUMX përdoruesit nga rruga nr. XNUMX në fshatin Sopishtë dhe nga ora XNUMX:XNUMX deri në ora XNUMX:XNUMX një pjesë e shfrytëzuesve nga rruga "Fjodor Dostojevski" në Karposh.

Video e ditës