Sot pa rrymë në një pjesë të Pintisë dhe nesër në pjesë të Karposhit, Dobri Dolit, Dolno Sonjës dhe Pobozjes.

Nuk ka energji elektrike
Energji elektrike / Foto: MPB

Për arsye të ndërhyrjet teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike, sot pa energji elektrike do të mbeten pjesë e Komuna Kisella Vodë, dhe nesër pjesë të Sopishte, Karposh и Cucer Sandevo.

Siç ka njoftuar RCUK-Shkup pas marrjes së njoftimit nga EVN, pa energji elektrike sot nga ora 08:00 deri në ora 15:00 do të jenë përdoruesit e rrugëve 1515, 1513 dhe një pjesë e rrugës “Sasa” në afërsi të shkollës fillore “Rajko”. Zinzifov” në vendbanimin Pintija.

Nesër përsëri, nga Nga ora 08:00 deri në 15:00 Përdoruesit nga fshati do të mbeten pa energji elektrike Dobri Dol, dhe nga 9 e mëngjesit deri në 12 pasdite përdorues nga një pjesë e fshatit Gorno Sonje në Komunën e Sopishtës.

Gjithashtu nga Nga ora 09:00 deri në 10:30 Nesër do të mbeten pa energji elektrike pallatet përreth bulevardit “Çetet Partizane” numër 70, dhe nga 09:00 - 14:00, rruga "Zhelevo" ndërtesat 3 dhe 5 dhe rruga "Kryengritja e Razloveçkos" objektet 22 dhe 24 në Komunën e Karposhit.

Aude Nga ora 09:00 deri në 15:00 pa energji elektrike do të jenë përdoruesit nga një pjesë e fshatit Pobozje në Komunën e Çucer Sandevës.

Video e ditës