Bankat do të punojnë rregullisht në datat 29 dhe 30 nëntor, pagesa e pensioneve të nëntorit fillon nga 1 dhjetori.

Turma e njerëzve para bankës / Foto: "Sloboden Pechat" - Dragan Mitreski
Turma njerëzish para bankës / Foto: “Shtypi i Lirë” – Dragan Mitreski

Sipas informacioneve të deritanishme të Bankës Popullore, në periudhën prej 29 deri më 30 nëntor nuk pritet ndërprerje e proceseve kyçe të punës së bankave dhe në territorin e Shkupit, përkatësisht të gjitha bankat do të punojnë, njofton NBRSM.

“Megjithatë, sa i përket orarit të punës së degëve të veçanta, duke marrë parasysh aspektin e sigurisë së Samitit të OSBE-së, i udhëzojmë qytetarët që të informohen përmes kanaleve të komunikimit të bankës klientë të së cilës janë”, njofton Banka Popullore.

Ndryshe, pensionet për nëntor 2023 do të paguhen zyrtarisht më 1 dhjetor 2023, ndërsa disa nga bankat i paguajnë një ose dy ditë më parë. Kështu, Halkbank AD Skopje i njoftoi klientët e saj se pagesa e pensioneve në llogaritë e tyre të pagesave do të bëhet të martën (28 nëntor) dhe mjetet do të jenë në dispozicion të tyre në të gjitha degët e bankës, përmes ATM-ve dhe terminaleve POS te tregtarët, përmes përdorimin e bankingut elektronik dhe celular. Pagesa mund të bëhet edhe në sportelet në njësitë postare të SHA "Posta e Severna Maqedoni" vetëm për klientët që kanë dhënë pëlqimin për pagesë me postë.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës