Biden përshkruhet si 'i mërzitshëm': media amerikane tregon rënie të lexuesve pas mandatit të Trump

Profimedia

Media më e famshme amerikane humbi një numër të madh shikuesish dhe lexuesish pas përfundimit të mandatit të ish-Presidentit të SHBA Donald Trump. Demokrat Joe Biden, ndonjëherë i përshkruar nga media si "i mërzitshëm", pason Trumpin si president.

CNN është një nga shembujt më goditës të popullaritetit në media. Në periudhën nga janari deri në gjysmën e parë të marsit, televizioni humbi më shumë se gjysmën e audiencës së tij në kohën më të mirë (nga 20:30 deri në 22:XNUMX), tregoni të dhëna nga kompania "Nielsen".

Rrjetet televizive konkurruese MSNBC dhe Fox News po shkojnë më mirë, por audienca e tyre gjithashtu po zvogëlohet.

Të përditshmet amerikane gjithashtu tregojnë një tendencë për të zvogëluar lexueshmërinë. New York Times humbi gati 20 milion vizitorë në faqen e saj në janar dhe shkurt dhe Washington Post humbi rreth 30 milion..

- Informacioni në lidhje me Presidentin Trump ishte më interesant për njerëzit sesa lajmet aktuale, tha Adam Chiara, një profesor në Universitetin Hartford në Connecticut.

Video e ditës