Avalon zhvendos koncertin e DEEP PURPLE në një vend tjetër

Njoftimi për koncertin e Deep Purple në Shkup / Foto: Facebook / Avalon

Për shkak të motit të paralajmëruar me reshje më 27 dhe 28 maj, dhe në konsultim me menaxhmentin e DEEP PURPLE, vendosëm për një opsion të sigurt - transferimin e koncertit në arenën "Boris Trajkovski", të njëjtën ditë, e shtunë, 28 maj. organizatori i koncertit Avalon në faqen e tij në Facebook.

-Në fakt është një lajm i mirë, sepse të gjithë me biletat e blera deri më tani, si dhe të gjithë ata që do të blejnë tani e tutje, do të mund të zgjedhin nëse duan ta shikojnë koncertin ulur apo në këmbë, sipas këtij orari: FAN PIT: Kushdo që ka blerë bileta për tifozët mund të qëndrojë në zonën e tij të preferuar - përpara skenës ose të ulet në tribuna të tjera pa numër - sipas zgjedhjes së tyre. KATI PËRDORË: Të gjithë ata që kanë blerë bileta për katin përdhes mund të qëndrojnë në katin e parë ose të ulen në tribuna të tjera pa numër - sipas zgjedhjes së tyre. VIP: Të gjithë ata që kanë blerë bileta VIP do të mund të ulen në tribunën VIP (bllok 13), sqaron Avalon.

Ata shtojnë se kjo u plotëson dëshirën e shumë njerëzve dhe të gjithë atyre që pyesnin nëse do të ketë karrige apo tribuna në stadiumin e ARM-së, gjë që aty ishte e pamundur.

-Tani vendndodhja e re, dhe është e mundur. Gjegjësisht, në shitje sipas kapacitetit të arenës “Boris Trajkovski” janë edhe 1.500 bileta të tjera që do të shiten deri në koncert me të njëjtin parim (përdhes dhe fan pit), por me ato bileta mund të uleni, natyrisht në kërkesën e blerësit. Shihemi për katër ditë me akoma më shumë energji, por në një lokacion të ri!, njoftojnë nga Avalon.

Video e ditës