Triniteti astrologjik: Çfarë kuptimi kanë dielli, hëna dhe shenja?

Horoskopi, Foto: PxFuel

Kur zhytemi në astrologji për t'u njohur më mirë, arrijmë tek karakteristikat e shenjës së diellit, por identiteti astrologjik lexohet nga grafiku i plotë i lindjes. Edhe pse një sukses i tillë është shumë për fillestarët, përpiquni të njiheni fillimisht duke hulumtuar shenjën e hënës dhe shenjën. Të dyve ju duhet koha e lindjes dhe çdo kalkulator në internet. Triniteti astrologjik është hyrja që ju nevojitet në astrologji.

Shenja e diellit: qendra e sistemit tuaj personal

Shenjat e diellit janë deri tani pjesa më e famshme e tabelave natale kur bëhet fjalë për astrologjinë. Për disa njerëz, kjo është e vetmja shenjë me të cilën janë njohur. Ka një arsye pse shenja e diellit është kaq e famshme në astrologji. Ashtu si dielli është qendra e sistemit tonë diellor, shenja juaj e diellit përfaqëson thelbin e asaj që jeni. Dielli në tabelën natale simbolizon vitalitetin, forcën jetësore, shpirtin, intelektin dhe identitetin e njeriut.

Shenja juaj e diellit sundon mbi egon dhe ndjenjën tuaj të vetvetes, si dhe ndjenjën tuaj të kreativitetit, vitalitetit dhe dëshirës. Ajo flet për qëllimin e jetës suaj dhe atë që ju motivon. Shenja e diellit në astrologji konsiderohet përfundimisht shprehja jonë më e lartë e vetvetes.

horoskop Peshorja merkur
FOTO: Pixabay

Shenja e Hënës: Hija juaj

Ashtu si hëna në qiell sundon natën dhe gjithçka që fshihet në hije, kështu edhe shenja juaj e hënës sundon mbi ju. I referohet pjesëve private dhe emocionale të ne. Hena përfaqëson energjinë e nënës/nënës në hartat tona natale. Korrespondon me jetën e hershme kur ekzistenca jonë varet nga mbështetja e kujdestarëve. Ajo gjithashtu simbolizon të kaluarën tonë, shtëpinë tonë dhe zonën tonë të rehatisë.

Është mishërimi i dëshirave dhe emocioneve tona, kujtimeve tona - gjithçka që mbajmë brenda dhe nuk ua tregojmë të tjerëve. Me fjalë të tjera, hëna në astrologji sundon mbi anën tuaj intime, gjithçka që na bën të pambrojtur. Menaxhon pjesët më të errëta në të cilat kanë akses vetëm njerëzit më të afërt. Shenjat e hënës na tregojnë se si i përpunojmë emocionet dhe mund të japin shumë njohuri se si funksionon njeriu në mënyrë intuitive.

Energjia e zodiakut hënor mund të manifestohet në mënyra të ndryshme, varësisht nga cili element sundon shenjën tuaj të hënës. Ujore hënat shpesh janë shumë empatike dhe kanë nevojë për vërtetim emocional ndërsa tokësore hënat përgjithësisht gjejnë rehati përmes sigurisë financiare. Ne anen tjeter, i zjarrtë dhe i ajrosur Shenjat ndihen më të lumtura kur lirohen nga përgjegjësia dhe mund të shprehin veten e vërtetë.

Përmbytja e hënës e NASA-s
FOTO: EPA-EFE / Carlos Lemos

Shënim: Ju në shikim të parë

Shenja juaj është shenja që sundon shtëpinë e parë në tabelën tuaj të lindjes (ku fillon). Kjo pikë simbolizon bashkimin e shpirtit dhe trupit. Shenja është shenja që u ngrit në horizont në momentin kur morët frymën e parë dhe është një nga fushat më të rëndësishme astrologjike.

Shenja simbolizon pjesët tuaja që shfaqen menjëherë në sipërfaqe, për shembull se si dukeni ndaj të tjerëve, si reagoni ndaj gjërave për të cilat nuk jeni të përgatitur, si i trajtoni njerëzit e tjerë dhe sjelljen tuaj të përgjithshme. Simbolizon trupin, pamjen e tij dhe “maskën”. Mendoni për këtë si një shenjë të një përshtypjeje të parë. Shenja është maska ​​që mbajmë kur takojmë dikë për herë të parë, për të mbrojtur veten tonë të brendshme. Shenja është një pjesë e jona që ia tregojmë botës.

horoskopi ditor

 

Video e ditës