Arsovska nuk ka ndërmend të japë dorëheqje: Nëse nuk miratohet buxheti i qytetit, do të ketë zgjedhje për Këshillin

Foto: Thelma / printscreen

Kryetari i Komunës së Shkupit, Danela Arsovska, thotë se nuk po mendon për dorëheqje, por se zgjedhjet për Këshillin janë të mundshme, siç ishte rasti në Komunën e Tetovës, nëse nuk miratohet buxheti i Qytetit të Shkupit për vitin 2023. Arsovska këtë e tha sonte në një intervistë për "Telma".

“Nëse këshilltarët vendosin se nuk kanë nevojë të mbështesin një buxhet funksional për qytetarët, për realizimin e projekteve dhe për një Shkup modern, atëherë automatikisht u përfundon mandati dhe do të shkojnë në zgjedhje lokale dhe do të vijnë këshilltarët që do të punojnë. në interes të qytetarëve. Megjithatë, përshtypja ime personale është se atje ka njerëz me përvojë, si në politikë, ashtu edhe si këshilltarë dhe askush nuk do të merrte një dëm të tillë politik pas tyre. Për mua është e qartë se dy partitë më të mëdha politike në shtet nuk janë të kënaqur kur shohin se një individ po përpiqet të ndryshojë diçka që po ndodh në qytet dhe në shtet. Dhe kjo është e drejta e tyre legjitime”, tha Arsovska.

Video e ditës