Arsovska sot do t'i shpallë emrat e drejtorëve të rinj të ndërmarrjeve publike

i dha Arsovo qytetit Shkupi (4)
Danela Arsovska / Foto: Free Press / Dragan Mitreski

Procedura ka përfunduar, drejtorët e rinj të ndërmarrjeve publike janë përzgjedhur dhe emrat e tyre do të bëhen të ditur gjatë ditës. Këtë e ka bërë të ditur kryetarja Danela Arsovska në konferencën e sotme për media me rastin e fillimit të rindërtimit të rrugës Dimo-Haxhi Dimov në Kisella Vodë.

Siç dihet, Arsovska rreth njëzet ditë më parë ka shkarkuar drejtorin e NP “Ujësjellës Kanalizime”, Zlatko Perinski, për shkak të ndikimit në tenderin për ndërtimin e një impianti trajtimi. Menjëherë pas kësaj, drejtorët dhanë dorëheqjen “City Parking”, “Drisla”, “Rrugë dhe Rrugë” dhe në “Laika”. Të gjithë kanë dorëzuar dorëheqjen me arsyetimin se nuk kanë pasur komunikim dhe bashkëpunim me Arsovskën. Kryetari i komunës raportoi se atyre iu kërkua të jepnin dorëheqje për shkak se nuk u dhanë rezultatet.

E gjithë situata çoi në ndërprerjen e bashkëpunimit të Arsovskës me VMRO-DPMNE, partia që mbështeti kandidaturën e saj në zgjedhjet lokale.

Video e ditës