Aramija vodhi një motor nga një kompani, e kapi policia

Motoçiklist i plagosur në aksident automobilistik / Foto: Shtypi i Lirë / Dragan Mitreski

Më datë 19.05.2022 ora 20.50 në rrugën “Blagoja Stefkovski“, oficerët e policisë nga EURO Gazi Baba arrestuar DT (24) nga Shkupi, me dyshimin se me datë 5.5.2022 ka marrë një motoçikletë nga një kompani në zonën industriale”Çojlia".

Ai u ndalua në Stacion policie dhe në një bisedë zyrtare me punonjësit e policisë ai ka pranuar krimin. Motoçikletën është gjetur dhe i është kthyer pronarit dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj personit do të ngrihet kallëzim përkatës.

Dënohen 144 vozitës në Shkup, 19 motoçiklistë

Video e ditës