Antonia Gigovska njoftoi: Nuk dua të jem pjesë e manifestimeve që kanë të bëjnë me politikën

Antonia Gigovska Vlado Janevski
Foto: Facebook

Këngëtarja maqedonase e estradës Antonia Gigovska anuloi performancën e tij në Festivalin e Paqes, kushtuar 21 vjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë. Gjegjësisht, ajo u shpall si një nga disa yje të muzikës vendase dhe të huaja që do të performojë më 13 gusht në sheshin Skënderbej.

Këngëtarja është bërë e ditur me një postim në rrjetin social Facebook, ku ka shpjeguar se nuk dëshiron të jetë pjesë e manifestimeve që kanë të bëjnë me politikën.

“Për mua është përgjegjës ekipi menaxhues që pranoi një angazhim që as unë dhe as ata nuk e dinim se kishte apo do të kishte konotacion politik, ndaj u detyrova ta anuloja angazhimin tim, natyrisht me gjithë respektin për organizatorin dhe për cilindo. parti politike.

Nuk dua të jem pjesë e manifestimeve të politikës dhe as nuk do të jem ndonjëherë.

Detyra ime është të bëj muzikë dhe t'u jap fansave më të mirën time.

Kërkoj nga të gjitha portalet që të mos bëjnë deklarata të rreme.

S'ka pse të më bësh armiq duke shtrembëruar fjalët e mia dhe diçka që unë personalisht e kam dhënë si deklaratë edhe pse as nuk kam pasur nevojë t'i përgjigjem asnjë mesazhi apo telefonate prej tyre”, ka shkruar këngëtarja e re në Facebook. faqe..

Ministria e Sistemit Politik, e cila është organizatore e festivalit, ka bërë të ditur këngëtarja Vlado Janevski si zëvendësim për Antonia Gigovska.

“Edicioni i parë i festivalit, i cili synon të bëhet tradicional, do të mbahet në sheshin Skënderbej në Shkup me performancën e yjeve të njohur të muzikës, ndër të cilët edhe Vlado Janevski”, njoftuan nga atje.

Video e ditës