Aktivistët kundër korrupsionit me akuza për kundërvajtje kundër drejtorit të MEPSO, Ramadani

Aktivistët anti-korrupsion do të paraqesin akuza për kundërvajtje kundër drejtorit të MEPSO Kushtrim Ramadani. Ai u emërua drejtor i MEPSO pavarësisht indikacioneve nga KSHPK se kishte një konflikt interesi sepse ai kishte qenë më parë anëtar i Komisionit Rregullator të Energjisë.

- Presidenti dhe anëtarët e ERC brenda dy viteve pas përfundimit të kryerjes së autoriteteve dhe detyrave publike, nuk mund të emërohen si anëtarë të organit drejtues të kryerësve të aktiviteteve të rregulluara të energjisë, si dhe të kryerësve të energjisë. aktivitete të cilëve u është vendosur detyrimi i dhënë për të ofruar shërbim universal, dmth shërbim publik, duke pasur parasysh funksionin e mbikëqyrjes që ERC ka mbi këto organe, thotë mendimi që aktivistët anti-korrupsion i kishin dërguar më parë qeverisë, por Ramadani u emërua përsëri drejtor.

Kushtrim Ramadani ishte Nënkryetari i Komisionit Rregullator të Energjisë, dhe pastaj për një drejtor të ri në MEPSO ai u emërua nga BDI. Ramadani ishte në EVN në të kaluarën, dhe në 2012 ai u bë pjesë e Komisionit Rregullator të Energjisë.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës