"Alkaloid" SHA Shkup me donacion të lëngut "omeprazol" në vlerë të përgjithshme prej 12,5 milionë denarë, do të ndihmojë në trajtimin e rreth 200 fëmijëve.

Si përkrahës i vazhdueshëm i shëndetësisë dhe farmacisë maqedonase, "Alkaloid" SHA Shkup i dhuron një pjesë të sasive të prodhimit të formulës inovative të "omeprazolit" në formë të lëngshme, në vlerë të përgjithshme prej 12.520.800 denarë, për ISHP Klinikën Universitare për sëmundje të fëmijëve dhe. ISHP Klinika Universitare për sëmundjet e frymëmarrjes tek fëmijët, Kozle, me qëllim lehtësimin e qasjes në trajtimin e duhur në këtë fushë tek popullata e fëmijëve. Sipas vlerësimit të dy institucioneve shëndetësore, me këtë donacion, rreth 200 fëmijë do të mbulohen me terapi adekuate në kohëzgjatje prej një viti.

“Me këtë donacion të dedikuar për fëmijët, si grupmoshë vulnerabël kur bëhet fjalë për çrregullime të caktuara të tretjes, si kompani japim kontributin tonë në lehtësimin e procesit të trajtimit të tyre dhe përmirësimin e cilësisë së jetës së pacientëve. Duke u nisur nga prioriteti ynë kryesor – Njerëzit dhe Shëndeti mbi të gjitha, mbi të cilin bazohet misioni i kompanisë për një jetë më të shëndetshme të çdo individi, 'Alkaloid' prej dekadash ka ndihmuar atje ku është më e nevojshme. Kujdesi për komunitetin në të cilin operojmë, veçanërisht për më të rinjtë, mbetet segmenti ynë prioritar në portofolin e kompanisë për përgjegjësi sociale”, deklaroi drejtori i përgjithshëm dhe kryetar i Bordit të Drejtorëve të “Alkaloid”, Zhivko Mukaetov.

Përgatitja "Omeprazole" në formë të lëngshme - gati për përdorim, është menduar kryesisht për trajtimin e ezofagitit refluks dhe sëmundjes së refluksit gastroezofageal (GERD) te fëmijët e vegjël që nuk mund të gëlltisin tabletat, si dhe te pacientët e rritur që kanë vështirësi në gëlltitje ( pacientë me disfagia) dhe pamundësia për të gëlltitur (pacientët me tuba të ushqyerjes gastrike dhe/ose pacientë geriatrikë).

Risia e këtij produkti të ri bazohet në dy solucione të veçanta të përfshira në paketimin me dy dhoma, i cili përzien automatikisht të dy tretësirat me hapjen, duke marrë kështu lëngun e gatshëm "Omperazol" për përdorim. Produkti ka një shije të këndshme të limonit dhe mentolit dhe nuk përmban sheqer, sorbitol dhe ngjyra.

Teksti tregtar

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës