Alçevski ka vazhduar kontratën me Akademinë Pandev

Foto: FC Academy Pandev

Reprezentuesi i të rinjve të Maqedonisë, Marko Alçevski, do ta mbrojë portën e Akademisë Pandev për katër vitet e ardhshme.

Alçevskit i skadon kontrata në fund të vitit, por portieri i ri vendosi të qëndrojë në Akademinë Pandev.

- E ardhmja e Akademisë Pandev janë lojtarët e rinj dhe Alçevski si kapiten i kombëtares U-21 të Maqedonisë do të jetë një nga themelet e klubit në sezonet e ardhshme. Në periudhën e ardhshme, klubi do të vazhdojë të promovojë dhe punësojë lojtarët më të talentuar në vend dhe t'u japë atyre mundësinë që të dëshmohen në futbollin senior - njofton Akademia Pandev.

Video e ditës