Kërkim aktiv për një punëtor të ri që ka rënë në kanalin vaditës në Koçan Tërkanje

Foto: Arkivi

Dje në ora 17,10 në Stacionin Policor të Koçanit, SK (36) nga Shkupi ka raportuar se RA (27) nga Kavadari, i cili ishte duke kryer punë në një objekt në fshatin Trkanje, me gjasë ka rënë në një kanal vaditës, i cili ndodhej aty afër.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë zyrtarë policorë dhe në koordinim me TPPE-në e Koçanit po marrin masa për gjetjen e personit.

Për ngjarjen është njoftuar një prokuror publik.

Video e ditës