“Nëse nuk marrim datë në qershor, mendoj se do të kemi zgjedhje në tetor”, tha Sela

“Nëse Maqedonia nuk merr datën për fillimin e bisedimeve për anëtarësim në Bashkimin Evropian (BE) në qershor, atëherë qeveria do të humbasë kredibilitetin dhe ka shumë gjasa që të ketë zgjedhje në tetor”, tha ai. Zijadin Sela, kreu i Aleancës për Shqiptarët, në paraqitjen e mbrëmjes së sotme të ftuar në emisionin “Click Plus” në TV21.

“Integrimi evropian është pjesë e agjendave të të gjitha partive politike, por partia në pushtet është ajo që duhet t'i realizojë. “Nëse nuk marrim një datë për fillimin e negociatave në qershor, atëherë kjo qeveri do të humbasë plotësisht kredibilitetin”, tha ai.

Video e ditës