Kontroll aksionar në objektet hotelierike në Shkup

Policia e Disko
Policia në një disko / Foto: MPB

Në kuadër të projektit “Verë e sigurt 2022”, policia ka kryer kontroll aksion në disa objekte hoteliere në Shkup në periudhën nga ora 00.00:2.00 deri në ora XNUMX:XNUMX.

“Gjatë kontrollit janë gjetur pesë të mitur në një lokal katering pas mesnate. Pas dokumentimit të rastit ndaj personave dhe personave juridikë do të dorëzohen parashtresat përkatëse”, njofton MPB.

Njëkohësisht MPB-ja shton se përfaqësuesit e Administratës së të Ardhurave Publike dhe Inspektoratit Shtetëror të Tregut kanë konstatuar shkelje në objektet e kontrolluara, për të cilat do të shqiptohen sanksionet përkatëse.

Video e ditës