Avokati i Esma Rexhepovës me detaje tronditëse: Kërkojnë trashëgimi, por ende nuk kanë paguar për trajtimin e saj

Esma Redzepova
Foto: Ekrani i printimeve / YouTube

Mbretëresha e këngës rome Esma Redzepova vdiq në vitin 2016.

Këngëtarja që la gjurmë të mëdha me këngën e saj, por edhe me humanizmin e saj, me bashkëshortin Stevo Teodosievski rriti në shtëpinë e saj më shumë se 40 fëmijë.

Esma Redzepova, mbretëresha e muzikës rome: Burri i saj ishte 22 vjet më i madh se ajo, ata adoptuan deri në 47 djem dhe një vajzë

Dëshira e vetme e Rexhepova ishte që ajo shtëpi të ishte një shtëpi solidariteti, një lloj muzeu që mund të shndërrohej në një atraksion turistik. Por, për fat të keq, shtëpia, për shkak të keqkuptimeve të shumta familjare dhe mungesës së mirëmbajtjes, po rrënohet.

Këto ditë në publik është shfaqur një tjetër “njollë” nga jeta e Esmës.

VIDEO + FOTO: Shtëpia e Esmës, të cilën ajo ia la shtetit si trashëgimi, u shkatërrua dhe u grabit

Konkretisht, avokatja e familjes Rexhepovi dhe Teodosievski, Vesna Trenkoska për “Backstage” zbuloi detaje tronditëse për testamentin dhe trashëgiminë e Esmasë, por edhe se pesë vite pas vdekjes së saj kishte një borxh të papaguar për trajtimin e Esmës në spitalin “Acibadem Sistina”.

Siç zbuloi avokati prapa kamerave, bëhet fjalë për një borxh marramendës prej 873.000 denarë që deri më tani askush nuk e ka paguar…

Të gjithë intervistën mund ta shihni këtu:

 

 

 

 

Video e ditës