Administratorët në Qendër do të marrin pagë më të lartë prej 2.806 denarë

Komuna Qendër / Foto: Free Press

Nga muaji i ardhshëm zyrtarët e punësuar në Komuna e Qendrës ata do të marrin paga më të larta për 2.806 denarë, tha kryebashkiaku Goran Gerasimovski.

Sot së bashku me përfaqësuesit e Sindikatës së UPOZ-it nënshkruam aneksin e Marrëveshjes Kolektive, rritëm pagat dhe po u ndihmojmë kolegëve tanë që ta kalojnë muajin më lehtë gjatë krizës ekonomike botërore dhe rritjes së madhe të çmimeve - thotë Gerasimovski.

Sipas tij, aneksi parashikon rritje lineare e pagave të gjithë të punësuarve në administratën komunale, përveç personave të cilëve më parë u është rritur paga me miratimin e Ligjit për pagën minimale.

Video e ditës