Një vozitës 70 vjeçar pa patentë ka qenë duke vozitur rërë për punime ndërtimore për Komunën e Koçanit

kamionë transporti
Foto: ilustrim/arkivi i “Shtypit të Lirë”

Një shofer kamioni nga Koçani është ndalur nga policia mëngjesin e sotëm, i cili është konstatuar se është duke transportuar rërë për nevoja të punimeve ndërtimore për Komunën e Koçanit, pa pasur licencë për transport publik.

“Sot (30.11.2022) në ora 09.00:35 në rrugën “Nikola Karev” në Koçan, zyrtarë policorë nga OVR Koçani kanë kryer kontroll në një automjet mallrash “MAN” me targa të Shtipit, në pronësi të A.J.(69). nga Shtipi, dhe menaxhohet nga D.J.(XNUMX) nga Shtipi. Gjatë kontrollit është konstatuar se automjeti po transportonte rërë për aktivitete ndërtimore për nevoja të Komunës së Koçanit pa pasur licencë për transport publik”, thuhet në njoftimin e policisë.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, në konsultim me Prokurorin Publik do të dorëzohet raporti përkatës.

Video e ditës