247 sanksione për shpejtësinë në territorin e Republikës së Maqedonisë Veriore

Këshilli Republikan për Sigurinë në Trafikun Rrugor apelon pjesëmarrësit në komunikacion që të jenë të kujdesshëm, të përgjegjshëm dhe të gatshëm për drejtimin e sigurt të automjetit / Foto: RCRTS

Gjatë ditës së djeshme (22.01.2022) Ministria e Brendshme zhvilloi kontroll të zgjeruar të veprimit në territorin e Republikës së Maqedonisë Veriore për të sanksionuar automjetet që lëvizin me shpejtësi më të lartë se sa ishte e lejuar, me 247 shoferë të sanksionuar.

Prej tyre, 17 automjete lëviznin me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se e lejuar, dhe katër automjete me shpejtësi edhe më shumë se 70 kilometra në orë. Gjithashtu, 82 drejtues mjetesh kanë tejkaluar shpejtësinë në një zonë të populluar dhe 165 nga një zonë e banuar.

Kontrollet e intensifikuara të veprimit vazhdojnë në ditët në vijim. Ne u bëjmë apel të gjithë pjesëmarrësve në trafik që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut dhe të kontribuojnë bashkërisht në rrugë më të sigurta.

Video e ditës