Прекрасен тандем

Прекрасен тандем

230
SHARE
Фото: Profimedia

Интернет сензациите Џејми Ли и Кинзи Волански одработија една заедничка фото-сесија, за потребите на рекламната кампања на една минерална вода наменета за спортистите.

Двете гламурозни убавици им се добро познати на корисниците на социјалната мрежа Инстаграм, каде се следени од милионски аудиториум. И двете девојки се истакнати проповедници на здравиот начин на исхрана и предадени на тренинзите по фитнес и никако не се сложуваат за штетните диети, кои можат да бидат опасни по здравјето.

Тоа лесно може да се процени од овие фотки, направени на една од прекрасните плажи крај Лос Анџелес.

Фото: Profimedia
Фото: Profimedia

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY