Спиро Ристовски со покачена температура, се одложи судењето за „27 април“ после паузата

Судењето за организаторите на настаните во Собранието од 27 април 2017 година се одложува за 2 декември, откако според протоколите на обвинетиот Спиро Ристовски не му е дозволен влез во судската зграда поради покачена телесна температура. Ристовски, присуствуваше на првиот дел од рочиштето, кога сведочеше премиерот Зоран Заев, но по … Продолжи со читање Спиро Ристовски со покачена температура, се одложи судењето за „27 април“ после паузата