Спасовски: Ние сме народ со трпение, но нема да дозволиме некој да дојде и да нѐ понижува

Државата ќе ги преземе сите законски надлежности за да осигура дека на 4 февруари сите кои ќе дојдат во Скопје во црквата „Сверти Спас“ мирно и достоинствено ќе го чествуваат роденденот на македонскиот револуционер и великан Гоце Делчев, уверува министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во разговор за „Утрински печат“. Уште повеќе, Спасовски уверува и … Продолжи со читање Спасовски: Ние сме народ со трпение, но нема да дозволиме некој да дојде и да нѐ понижува