Сообраќајка на Плетвар, сообраќајот се одвива по една лента

Полиција сообраќај
Македонска полиција /Фото: МИА

На магистралниот пат Росоман – Прилеп, на превојот Плетвар, попладнево се случила сообраќајна несреќа во која учествувале шлепер и автомобил.

Сообраќајот во моментов се одвива отежнато на тој дел, односно возилата се насочуваат по една коловозна лента.

Полицијата врши увид на местото на настанот.

Видео на денот