Славна манекенка позираше гола на 48 години: Староста треба да се слави! (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Една од најпознатите и најуспешните светски манекенки, Клаидија Шифер, преку голи фотографии кои ги објави на Инстаграм, покажа дека и понатаму изгледа фантастично.

Клаудија се соблече и потполно гола за насловната на најновото издание на италијанското списание Вог.

Повод за ова фотографирање е одбележување на 25 години откако славната манекентка за прв пат се сликала за насловната на шпанското издание на Вог, далечната 1994 година.

-Староста треба да се слави и почитува. Имам 48 години, се чувствувам така и се гордеам со тоа. Постои причина зошто имаме роденденски торти и забави кога ни е роденден, јас поради тоа и натаму се чувствувам исто како што се чувствував кога бев дете – изјави Клаудија.

Видео на денот