Скршени седишта во автобус на ЈСП (ФОТО)

Читател на „Слободен печат“ ни испрати фотографии од скршени седишта во автобус на ЈСП во Скопје.

Станува збор за две скршени седишта во автобус 19-ка.

Погледнете ги фотографиите:

Видео на денот